Bu Kış Trabzon’da Kimse üşümeyecek

Bu Kış Trabzon’da Kimse üşümeyecek

bu kış trabzon’da kimse üşümeyecek

01 Aralık 2022 - 00:40

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Trabzon Şubesi Gönüllü Kadın Kolları "Kış Bayramı" projesiyle çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Hayırsever vatandaşların ve Kur'an Kurslarının desteğiyle toplanan yardımlar TDV Trabzon Şubesi gönüllüleri tarafından Ortahisar Fatih Büyük Camiinde yapılan programla sahiplerine ulaştırıldı.

Yaklaşık 130 mont ve bot dağıtılan programda konuşan İl Müftüsü Osman Aydın, “Kış Bayramı” sloganıyla başlatılan bu iyilik hareketi çocukların olduğu gibi bizlerin de içini ısıttı. Böyle sosyal yardımlaşma programlarında görev alanları tebrik ediyorum. Rabbim sizlerden razı olsun. İhtiyaç sahibi ailelere destek oldunuz. İnanıyorum ki bundan sonra da destek olmaya devam edeceksiniz. İhtiyaç sahibi çocuklara kış bayramı yaşattınız” dedi.

Programa İl Müftü Yardımcıları Yılmaz KÜÇÜK, Ayşe Yılmaz, Ortahisar İlçe Müftüsü Dr. Selami Bağcı ve vatandaşlar katıldı.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...