Burdur’da Hafızlığını Tamamlayan Kız öğrenciler Belgelerini...

Burdur'da Hafızlığını Tamamlayan Kız öğrenciler Belgelerini Aldılar

hafızlığını tamamlayan kız öğrenciler belgelerini aldılar

03 Eylül 2021 - 11:15

Burdur İl Müftülüğüne bağlı Şirinevler Kız Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimini tamamlayan ve Diyanet İşleri Başkanlığınca gerçekleştirilen Hafızlık Tespit Sınavı'nda başarılı olan öğrencilere belgeleri düzenlenen törenle verildi.

Şirinevler Camii’de düzenlenen törene İl Müftüsü Enver Türkmen, Müftü yardımcısı Fatıma Ekiz, Şube müdürü İlyas Akbaba, Murakıp İsa Güneş, Kur’an kursu öğreticileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

2021 yılı II. Dönem hafızlık tespit sınavında başarılı olarak hafızlık belgesi almaya hak kazanan öğrencilerin belgeleri İl Müftüsü Enver Türkmen tarafından verildi.

Enver Türkmen, sınavda başarılı olan hafız öğrencileri, ailelerini ve hocalarını tebrik ederek, başarılarının devamı diledi. Türkmen, hafızlıkta başarının öğrenci, öğretici ve aile ekseninde bütünlük sağlandığı takdirde ve programlı ve disiplinli bir çalışma ile sağlanacağını belirtti.

Ayrıca programda hafızlığa yeni başlayan 14 öğrenciye taç giydirildi. Program hafızlık öğrencileri tarafından hazırlanan çeşitli etkinliklerle sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda