Burdur’da Vali Hasan şıldak Normalleşme Süreciyle Ilgili...

Burdur'da Vali Hasan şıldak Normalleşme Süreciyle Ilgili Uyarılarda Bulundu

vali hasan şıldak normalleşme süreciyle ilgili uyarılarda bulundu

10 Mayıs 2020 - 11:15

Vali Hasan Şıldak sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, uzun bir süre daha uyulması gereken kurallar olduğuna dikkat çekerek normal hayata doğru adımların atılmaya başlanacağı önümüzdeki günlerde de tedbirlerin hayatımızdan çıkarılmaması gerektiğini vurguladı.

Normalleşme sürecinin bir anda her şeyin eskisine döneceği anlamına gelmediğinin altını çizen Vali Şıldak, bunun dışarıya çıkılması, sosyal mesafenin unutulması, araç ve yaya yoğunluğunun artması, maske takmadan dolaşmak, parkta bahçede oturmak anlamına gelmediğini ifade etti.

Bu mücadelenin, uzun süreli, sabır gerektiren bir süreç olduğunu söyleyen Vali Şıldak, birlik ve dayanışma içinde sonuna kadar kurallara uymak suretiyle kazanılabilecek bir mücadele olduğunun unutulmaması gerektiğini belirtti.

Paylaşımının son bölümünde Burdur’un duyarlı ve anlayışlı Halkına güveninin tam olduğunu vurgulayan Vali Şıldak, bu süreçte İlimizde bir rehavet oluşmaması için vatandaşlarımızdan özellikle ricada bulunduğunu, uyguladığımız tedbirler sayesinde önemli bir aşamaya gelindiğini vurgulayarak, kendisine destek olan, mesajlarıyla uygulamalarımıza yön veren bütün herkese şükranlarını sunduğunu ifade etti.

Vali Hasan Şıldak yaptığı paylaşımda;

“Saygıdeğer Burdurlular,

Salgın hastalıkla mücadelede hep birlikte uyguladığımız tedbirler sayesinde önemli bir aşamaya gelmiş bulunuyoruz. Aldığımız kararların hepsi toplumun sağlıklı kalması ve hastalığın yayılmasının önlenmesine yöneliktir. Kurallara uyarak bize destek olan, mesajlarıyla uygulamalarımıza yön veren bütün hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.

Normal hayata doğru adımların atılmaya başlanacağı önümüzdeki günlerde de lütfen bu tedbirleri hayatımızdan çıkarmayalım. Daha uzun bir süre uymamız gereken kurallar olduğunu biliyoruz. Sizlerden İlimizde bir rehavet oluşmaması için özellikle ricada bulunuyorum. Normal hayata geçiş aşama aşama, belli bir takvime göre ve yine kurallar içinde olacak.

Normalleşme bir anda caddelerin, sokakların, meydanların dolması, sosyal mesafenin unutulması anlamına gelmiyor. Normalleşme araç ve yaya yoğunluğunun artması anlamına gelmiyor. Normalleşme maske takmadan dolaşmak, parkta bahçede oturmak anlamına gelmiyor.

Normalleşme, belli konularda sınırlı olarak tanınan imkanları kurallar dahilinde kullanmak ve tedbirlerle yaşamaya devam etmek anlamına geliyor.

Bu anlayış ve bilinçle bütün vatandaşlarımıza tekrar sesleniyorum. Bugüne kadar uyguladığımız her bir tedbiri aynı şekilde uygulanmaya devam edelim.

Yine zaruri olmayan haller dışında dışarı çıkmayalım.
Sosyal mesafeye mutlaka uyalım.
Bütün dış ortamlarda ve araçların içinde maske takalım.
Toplu ortamlarda bulunmayalım.
Hijyen kurallarına özen gösterelim.

Bu mücadelenin, uzun süreli, sabır gerektiren, birlik ve dayanışma içinde sonuna kadar kurallara uymak suretiyle kazanılabilecek bir mücadele olduğunu unutmayalım.

Şimdiye kadar olduğu gibi Burdur’un duyarlı ve anlayışlı Halkına güvenim tamdır. Kendimizi ve çevremizdeki herkesi kontrollü olmaya davet edelim.

Sağlıklı günlere güven içinde ulaşalım…

Burdur birlikte başaracak…” Dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”