Burdur’da Yedam Merkezine Ziyaret

Burdur'da Yedam Merkezine Ziyaret

yedam merkezine ziyaret

09 Haziran 2021 - 11:15

Burdur Yeşilay Cemiyeti Danışmanlık Merkezi – YEDAM – 04 Haziran 2021 Cuma günü İl Müftüsü Enver TÜRKMEN tarafından ziyaret edildi. Ziyarette kendisine İl Bağımlılık Koordinatörleri Necati ŞAHİN ile Halise ÇELEBİ eşlik ettiler.

İl Müftülüğü’nün Yedam ziyaretinde, anılan merkezde görev yapan; 1 klinik psikolog, 1 psikolog, 1 Sosyal Hizmet Uzmanı ve 1 Halkla İlişkiler Uzmanı hazır bulundular.

Burdur İl Müftüsü Enver TÜRKMEN’e; Yedam personeli tarafından, yeni hizmete başlayan bu merkezin yaptığı ve yapacağı hizmet ve faaliyetler hakkında bilgiler verildi. İl ve İlçe Müftülüklerimizle koordineli olarak yapabileceğimiz faaliyetler hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

İl Müftümüz tarafından da; Müftülüğümüzün Yedam’a özellikle bağımlılık konusunda gerekli her türlü desteği vereceği ifade edildi.

Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...
Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu