Burdur, Mehmetçik Için Tek Yürek Oldu

burdur, mehmetçik için tek yürek oldu

14 Ekim 2019 - 11:17

Barış Pınarı Harekatı'nda görev alan kahraman askerlerimize ve güvenlik güçlerimize manevi destek olmak amacıyla Burdur Valiliği tarafından birlik ve beraberlik şuuruyla  düzenlenen programda İl Merkezi ve İlçelerimizdeki camilerimizde sabah namazında Fetih Suresi okunarak dua yapıldı.
İl Merkezinde Pazar Camiindeki programa başta Vali Hasan Şıldak olmak üzere, Milletvekili Yasin Uğur, Garnizon Komutanı P. Alb. Cenk Baburşah, C. Başsavcısı Dr. Özkan Gürdoğan, Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, İl Jandarma Komutanı Alb. Orhan Kılıç, İl Müftüsü Enver Türmen, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
Sabah Namazı sonrası okunan Din görevlileri tarafından okunan Fetih Suresinin ardından, İl Müftüsü Enver Türkmen tarafından Barış Pınarı Harekatı'nda Vatanımız ve Milletimiz için teröre karşı mücadele eden Askerlerimiz ve Güvenlik Güçlerimiz için dua edildi.

Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı