Bursa’da 2019 Yaz Kur’an Kursları Açılış Programı Yapıldı

Bursa'da 2019 Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı Yapıldı

2019 yaz kur'an kursları açılış programı yapıldı

20 Haziran 2019 - 11:26

Her sene milyonlarca çocuğun Kur'an-ı Kerim ve dini bilgiler öğrendiği “Yaz Kur'an Kursları”, okulların yaz tatiline girmesiyle 17.06.2019 Pazartesi günü Kur’an Kurslarında ve Camilerde eğitim-öğretime başlamıştır.

Cami ve Kur'an kurslarında görev yapan personel marifetiyle Yaz Kur'an Kurslarına gelen çocuklara tecvitli Kur'an-ı Kerim eğitimi, kısa sure ve dualarla birlikte beş vakit namazın nasıl kılındığı öğretiliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı her yıl camiye gelen öğrencilere ücretsiz "Dinimi Öğreniyorum" ders kitabı ve "Etkinlik Kitabı" dağıtıyor.

Hem Yaz Kur’an Kursları hem de daha çok gençlere yönelik olan “Genç Kardeşim Sensiz Olmaz” Projesi, Osmangazi İlçemizde uygulanacağı Atıcılar Veysel Karani Kur’an Kursunda İl Müftümüz İzani TURAN, İl Müftü Yardımcısı Sedanur SEZEN, Osmangazi İlçe Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU, İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü Murat BAKIRKAYA, Gençlik Koordinatörleri, Öğrenciler ve Velilerinin katılımlarıyla başlamıştır.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte “tecrübe Paylaşım Toplantısı” Gerçekleştirildi
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte...