Bursa’da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Orhangazi’de...

Bursa'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Orhangazi’de Etkinliklerle Kutlandı

camiler ve din görevlileri haftası orhangazi’de etkinliklerle kutlandı

07 Ekim 2021 - 11:25

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde Orhangazi ilçe Müftülüğü bir dizi etkinlik düzenledi. Hafta kapsamında Bursa İl Müftüsü İzani Turan, İl Müftü Yardımcıları İbrahim Özler ve Melek Menteşe, İznik İlçe Müftüsü Üzeyir Yavaş, Gemlik İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ, Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, STK temsilcileri ve esnafın da katıldığı toplantıda Mobil İrşat toplantısında karşılıklı görüş alışverişi yapıldı, iyi dilek ve temenniler dile getirildi.

Daha sonra Orhangazi Müftülüğüne bağlı din görevlileriyle vefa toplantısında bir araya gelen Turan, din görevlisinin vizyonu ve misyonu hakkındaki görüşlerini aktardı. İlçe Müftüsü Yusuf Tuna’nın, Bursa İl Müftüsü İzani Turan’a hediye takdiminin ardından, ilçede bulunan hafızlık kız Kur'an Kursu yeni yerinde ziyaret edildi. Emekli din görevlileriyle buluşma sonrasında programa sona erdi.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda