Bursa’da Genç Kardeşim Sensiz Olmaz Kahvaltı Etkinliği...

Bursa'da Genç Kardeşim Sensiz Olmaz Kahvaltı Etkinliği Mudanya’da Yapıldı

genç kardeşim sensiz olmaz kahvaltı etkinliği mudanya’da yapıldı

21 Ocak 2020 - 11:26

Genç Kardeşim Sensiz Olmaz projesi kapsamında gençler, İl Müftüsü İzani Turan’la Mudanya’da kahvaltıda bir araya geldi. Programa Nilüfer ve Mudanya bölgesinde bulunan gençler, Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti 2. Başkanı İhsan Açık, İl Müftü Yardımcısı Sedanur Sezen, Nilüfer ve Mudanya İlçe Müftüleri ve gençlik koordinatörleri katıldı.

Kahvaltıda gençlere hitap eden İl Müftüsü İzani Turan, “dedik ki Genç Kardeşim Sensiz Olmaz, kıymetli gençlerimiz sofralarımızda sizsiz olmaz, hayatımız da sizinle olmaz” dedi.

Programda gençlere de bir sürpriz vardı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş telefonla programa bağlandı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş konuşmasında; “İstiyoruz ki, Peygamber Ahlakına sahip gençlerimiz olsun, Rabbimizin rızasına uygun yaşayan gençlerimiz olsun, Vatanını, milletini, bayrağını, ezanını en değerli varlık sayan gençlerimiz olsun. Bunun için gayret ediyoruz. Sizin adınıza geçen yılki Mevlidi Nebi haftasının konusunu, “Hz. Peygamber ve Gençlik” olarak belirledik. Yurt içinde ve yurt dışında program yaparak gençlerimizin yanında olmaya çalıştık. Şimdi Gençlik dergisi çıkarıyoruz ve hepinize ulaştıracağız. Gençliğini camide değerlendiren gençler olun istiyoruz.” dedi.

Bursa İl Müftüsü İzani Turan, “Başkanımız söylenecek her şeyi söyledi. Sizleri seviyoruz. Gelecek sizin omuzlarınızda yükselecek” dedi.

Programda Gençlere seslenen Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti 2. Başkanı İhsan Açık, böyle bir programda gençlerle buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İnsanların sevdikleriyle ve dostlarıyla bir sofra etrafında buluşacağını belirten Açık, İyi ki gençler var diyerek konuşmasını tamamladı.

Program sahilde yapılan yürüyüşle ve Trilye gezisiyle son buldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...