Bursa’da Gönül Kütüphanemiz Projesi Için Kermes Düzenlendi

Bursa'da Gönül Kütüphanemiz Projesi Için Kermes Düzenlendi

gönül kütüphanemiz projesi için kermes düzenlendi

30 Ağustos 2021 - 11:25

Gönül Kütüphanemiz projesi yararına kermes düzenlendi.

Türkiye Diyanet Vakfı Bursa Şubesi Kadın ve Gençlik Kolları tarafından Gönül Kütüphanemiz projesi için kermes düzenlendi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında yapılan kermese İl Müftüsü İzani Turan da katıldı. İl Müftü Yardımcısı Melek Menteşe ve Osmangazi Müftüsü Mehmet Uzun da kermes alanını ziyaret ederek vakıf gönüllüleriyle bir araya geldi.

Proje kapsamında biri Bursa’da diğeri kardeş İl Ardahan’da olmak üzere iki okul kütüphanesinin kurulması yararına düzenlenen kermese Bursalılar yoğun ilgi gösterdi. TDV Bursa Kadın ve Gençlik Kollarının 27-28-29 Ağustos 2021 tarihlerinde düzenlediği kermesten elde edilecek gelir ile kardeş il Ardahan’da kurulacak kütüphaneye kaynak sağlanacak.

Kermes ziyaretlerinin ardından İl Müftüsü İzani Turan ve beraberindeki heyet 31 Ağustos’taki açılış öncesi Bursa İl Müftülüğü Şehreküstü hizmet binasındaki son hazırlıkları yerinde kontrol etti.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri