Bursa’da Kamuoyuna Duyuru

Bursa'da Kamuoyuna Duyuru

kamuoyuna duyuru

04 Mart 2020 - 11:26

Bursa İl Müftülüğü olarak, irşat faaliyetleri kapsamında halkımıza yönelik kamuoyunda “Mobil İrşat” olarak bilinen projemiz çerçevesinde, daha önceden randevu talebinde bulunduğumuz bir Siyasi Parti İl Başkanlığına 2 Mart 2020 tarihinde ziyarette bulunulmuştur.

Ziyaret sırasında, İl Müftümüz Sayın İzani TURAN’ın kayınvalidesinin anjiyo olması nedeniyle katılamadığı ve selamlarını ilettiği, il müftü yardımcılarımız tarafından ifade edilmiştir. Ancak; ziyaretimiz sonrasında basında çıkan ilgili siyasi parti il başkanının verdiği söylenilen demeçte, mezkûr sözlerinin aslından çıkarılarak çarptırıldığı anlaşılmıştır.

Bu ziyarette; ilgili gazetenin ve haber sitelerinin söylenmeyeni söylenmiş gibi yansıtmaları; tarafsız,  doğru bilgilendirme ve etik kurallarıyla bağdaşmadığı, yasal haklarımız saklı kalmak kaydıyla,

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı