Bursa’da Kur’an Kursu öğreticilerine Telekonferans Ile Covid-19...

Bursa'da Kur’an Kursu öğreticilerine Telekonferans Ile Covid-19 Semineri Verildi

kur’an kursu öğreticilerine telekonferans ile covid-19 semineri verildi

25 Eylül 2020 - 11:25

Bursa Müftülüğü ve Bursa İl Sağlık Müdürlüğü ortak programı ile kapalı devre online sistemle tüm Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik Covid-19 Yönetimi Eğitimi düzenlendi.

Dr. Betül Fatma Akaç verdiği eğitim seminerinde, yeni döneme hazırlanan Kur’an Kurslarında kurum içi tedbirlerden kişisel korunma yöntemlerine, genel hijyen ve dezenfeksiyon tedbirlerinden kurslarda alınması gereken sınıf içi önlemlere kadar bir çok konu hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Bursa Müftülüğü Basın Medya Birimi marifetiyle İl Müftülüğü stüdyosunda ve Din Eğitimi Şube Müdürü Hikmet Yıldız’ın koordinesiyle gerçekleştirilen Covid-19 Yönetimi Eğitimi, Bursa genelinde görev yapan tüm Kur’an Kursu Öğreticileri tarafından takip edildi. Gelecek yeni soru ve sorunlara yönelik ileriki tarihlerde yeniden eğitim seminerleri verilebilecek.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”