Bursa’da Mevlidi Nebi çocuk şenliği

Bursa'da Mevlidi Nebi çocuk şenliği

mevlidi nebi çocuk şenliği

22 Kasım 2019 - 11:26

Mevlid’i Nebi etkinlikleri kapsamında Bursa İl Müftülüğü, Çocuk Şenliği hazırladı. Şenlik, Merinos AKKM Osmangazi salonunda yapıldı. Şenlikte Bursa İl Müftüsü İzani Turan selamlama konuşması yaptı. Salonun çocuklarla coşku dolu olduğunu gören Müftü İzani Turan, böyle ilgi olduğu sürece bu hizmetlere devam edeceklerini söyledi. “Neşemiz, gecemiz gündüzümüz olan çocuklarımızın geleceği için ne yapsak az ama onların ahlakına, onların edebine katkı sağlayabilirsek, görevimizi yapmış oluruz” diye konuştu.

Programda Çocuk tiyatrosu ustası Hüseyin Goncagül ve ekibi de sahne aldı. Goncagül, çocuklarla beraber ilahiler söyleyip, oyun oynadı, Peygamberimizin hayatından kesitlerle hikayeler anlattı. Gösteride Hacivat Karagöz oyunu, kukla gösterisi ve birbirinden eğlenceli sahne gösterileri de vardı. Salondaki izleyiciler, gösterilere eşlik ettiler.

Programın sonunda İl Müftü Yardımcısı Sedanur Sezen, Hüseyin Goncagül’e hediye takdim etti.

Bilecik'de Nisan Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il Müftülüğümüz Ev Sahipliğinde Yapıldı.
Bilecik'de Nisan Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il...
Agri'da Etkili Hutbe Sunumu Eğitim Semineri