Bursa’da Muhtarlar Gününde Anlamlı Ziyaret

Bursa'da Muhtarlar Gününde Anlamlı Ziyaret

muhtarlar gününde anlamlı ziyaret

20 Ekim 2021 - 11:25

Muhtarlar Günü ve Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla Soğanlı Mahallesi Muhtarı Zeynep Yıldırım ziyaret edildi.

Bursa İl Müftü Yardımcısı Melek Menteşe, beraberindeki din görevlileriyle birlikte Soğanlı Mahallesi Muhtarı Zeynep Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.
Karşılıklı görüşmede, mahallede kadın ve aileye yönelik yapılacak çalışmalar hakkında konular  konuşuldu. Müftü Yardımcısı Melek Menteşe Osmangazi İlçesinin tüm kadın muhtarlarını Müftülükte ağırlamak istediğini ifade ederek ileriki bir tarihte kadın muhtarlarla toplantı yapılması planlandı.
Muhtarlar Günü ve Mevlid-i Nebi haftası dolayısıyla yapılan vefa ziyaretinde oldukça verimli geçerken Muhtar Zeynep Yıldırım yapılan ziyaretten çok memnun olduklarını ifade etti.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri