Bursa’da ödüller Sahiplerini Buldu

Bursa'da ödüller Sahiplerini Buldu

ödüller sahiplerini buldu

11 Kasım 2021 - 11:25

Bursa İl Müftülüğü tarafından yapılan etkinliklerde dereceye girenler ödüllerini aldı.

Bursa İl Müftülüğü Şehreküstü hizmet binasında yapılan ödül töreninde Ahilik Haftası etkinlikleri ve  Camiler ve Din Görevliler Haftası faaliyetleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere Bursa İl Müftüsü İzani Turan tarafından ödülleri verildi.

Ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen “Ahilik ve Helal Bilinci” konulu resim yarışmasında 1. Olan Mehmet Akif İnan İmam Hatip Lisesinden Zeynep Çelebi, 2. Olan Yahya Kemal Beyatlı İmam Hatip Lisesinden Yiğit Kıvanç Çoban ve 3. Olan Şeyh Edebali Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden Hajar Alhamdan’a ödülleri verildi.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından “Camiler ve Din Görevlileri Haftası”  etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Bilgi Yarışmasında”  Türkiye 3.sü olan Osmangazi İlçesi Emek Zeytinlik Cami Kur’an Kursu Öğreticisi Tuba Yılmaz’a Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş tarafından gönderilen Teşekkür belgesi verildi. Ayrıca Kur’an Kursları arası yapılan Hafızlık yarışmasında Türkiye 1.si olan Yıldırım ilçesi Sad Bin Muaz Kur’an Kursu öğrencisi Hümeyra Güneş’e ve hocası Hatice Demir’e Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gönderilen Tebrik Belgesi takdim edildi.   

Ödül törenine dereceye giren öğrenci velileri, İl Müftü yardımcıları Melek Menteşe, Dr. İbrahim Özler, Yavuz Yıldız Din Hizmetleri Şube Müdürü Fazlı Demir ve Osmangazi İlçe Vaizi İlyas Narin’de hazır bulundu.
Bursa İl Müftüsü İzani Turan ödül töreninde gençlere ve onları yetiştiren öğretmenlere ve ailelerine teşekkür ederek başarılar diledi.  
 Ödül törenin ardından çekilen hatıra fotoğrafının ardından program sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...