Bursa’da "cami, Din Görevlileri Ve Vefa" Konulu Seminer...

Bursa'da "cami, Din Görevlileri Ve Vefa" Konulu Seminer Düzenlendi

"cami, din görevlileri ve vefa" konulu seminer düzenlendi

05 Ekim 2021 - 11:25

1-7 Ekim tarihleri arasında her yıl düzenlenen, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında "Cami, din görevlileri ve vefa" temasıyla bu yıl, Bursa İl Müftülüğü ve ilçe Müftülükleri çeşitli program ve etkinlikler düzenleyecek.

Bu etkinlikler kapsamında personele yönelik olarak Bursa İl Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen "Cami, din görevlileri ve vefa" temalı seminere konuşmacı olarak Bursa Uludağ Üniversitesi, İlahiyat Fakültesi, İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adem Apak katıldı.

Prof. Dr. Adem Apak’ın, İslam tarihinden örnekler ışığında anlattığı “vefa” konusunu günümüz değer yargıları ve modern toplum hakkındaki değerlendirmelerinin ardından seminer sona erdi.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”