Bursa’da "on Kıta Bir Vatan Ilelebet Istiklal"

Bursa'da "on Kıta Bir Vatan Ilelebet Istiklal"

"on kıta bir vatan ilelebet istiklal"

23 Mart 2021 - 11:25

"On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal" temalı kompozisyon ve resim yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Diyanet İşleri Başkanlığınca 2021 yılının "İstiklal Marşı Yılı" olarak kabulü dolayısıyla düzenlenen  "On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal" temalı ortaokullar arası resim ve liseler arası kompozisyon yarışmasında Bursa'da dereceye giren isimler belli oldu.

Bursa İl Müftüsü İzani Turan, yarışmalarda derece giren öğrencilere ödüllerini makamında düzenlenen ödül töreninde takdim etti. İl Müftüsü Turan, İl Müftü Yardımcısı Dr. İbrahim Özler ve öğretmenlerin de hazır bulunduğu programda gençleri başarılarından dolayı tebrik ederek ödül ve hediyelerini verdi. Hatıra fotoğrafı çekiminin ardından program sonra erdi.

"On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal" temalı ortaokullar arası resim yarışmasında Berat Öztürk birinci, Gözde Kan  ikinci, Enes Cengiz üçüncü olurken, liseler arası kompozisyon yarışmasında ise Muhammed Ferit Batur birinci, Muhammed Ahmed Durgun ikinci, Nebahat Güner üçüncü seçildi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu