Bursa’da Süleyman çelebi Yılı

Bursa'da Süleyman çelebi Yılı

süleyman çelebi yılı

22 Kasım 2022 - 11:25

Süleyman Çelebi'nin vefatının 600. yılı olması vesilesi ile ile 2022 Süyeman Çelebi yılı ilan edilmesi kapsamında Bursa’da Süleyman Çelebi’yi anma ve Mevlid-i Şerif programları icra ediliyor.
Programlar kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü Türk İslam Sanatları Daire Başkanlığı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Bursa İl Müftülüğü tarafından “Vesilet’ün Necat, Alemlere Rahmet Hz. Muhammed” konulu sergi açılışı Tayyare Kültür Merkezi Fuaye alanında gerçekleşti.
Açılış Programına Bursa Valisi Yakup CANBOLAT, Türk İslam Sanatları Daire Başkanı Fatih ÇELİK, Bursa İl Müftüsü Yavuz Selim KARABAYIR, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri ve çeşitli kamu ve kurum amirleri katıldılar.

Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı