Bursa Il Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğünde...

Bursa Il Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğünde Nöbet Değişimi

bursa il müftülüğü diyanet gençlik koordinatörlüğünde nöbet değişimi

05 Aralık 2019 - 11:26

Diyanet Gençlik çalışmaları kapsamında, mesai kavramı gözetmeksizin, “Gençliğe Değer” sloganıyla çalışıp, öncü olan birçok projeye ev sahipliği yapan Bursa İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünde nöbet değişimi oldu. Diyanet Gençlik Koordinatörlüklerinin kurulmasıyla başlatmış olduğu faaliyetlerde Bursa’daki gençlik hizmetlerinin ivme kazanmasında rolü olan Bursa İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Yavuz Yedek, İl Gençlik Koordinatörlüğü görevini, Nilüfer Din Hizmetleri Uzmanı Yunus Emre Kır’a devretti.

Devir teslim töreninde konuşma yapan ve özverileriyle çalışan bütün il/ilçe gençlik koordinatörlerini görevlerinin kutsallığına binaen kutlayan Bursa İl Müftüsü İzani Turan, birlik ve beraberliğin güçlenerek nice güzel çalışmalara müjde olacağı düşüncesiyle Bursa’da Gençlik Koordinatörlüğü kuruculuk görevini yerine getiren ve hali hazırda Uluslararası İlahiyat Öğrenci koordinatörlüğü görevine devam eden Yavuz Yedek’e ve ekip arkadaşlarına, ayrıca yeni İl Koordinatörü Yunus Emre Kır’a teşekkürlerini etti.

Gençlik Koordinatörlükleri teşkilatlanması, Gençlik Çalışmaları Merkezleri, Diyanet Öğrenci Evleri, Medya İnovasyon Birimi ile yerel gazete, Tv ve radyo programları, Bursa’da Zaman Gezileri, Payitaht Kampları, Yol Okumaları gibi önemli program ve projelere imza atan Gençlik Koordinatörlüğümüz yeni çalışma ekibiyle önceki yönetimden devraldıkları gençlik hizmetlerini hızla devam ettireceklerdir.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı