Bursa Il Müftülüğüne Tskgv’ Tarafından Madalya Ve Berat...

Bursa Il Müftülüğüne Tskgv' Tarafından Madalya Ve Berat Belgesi Verildi

bursa il müftülüğüne tskgv' tarafından madalya ve berat belgesi verildi

10 Mayıs 2020 - 11:25

Bursa İl ve İlçe Müftülükleri personeli tarafından “Elazığ-Malatya Depremi” ve “Bahar Kalkanı Harekâtına Destek” için yardım kampanyası düzenlenmişti. Toplanan yardımlar ise ilgili kurumlara ulaştırılmak üzere Bursa Valisi Yakup Canbolat’a teslim edilmişti.

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı, Bursa İl Müftülüğünün personeli tarafından düzenlenen bu kampanyayı Madalya ve Berat belgesiyle onurlandırdı.  

Konuyla ilgili Bursa İl Müftüsü İzani Turan “Diyanet İşleri Başkanlığı Personelinin her ferdi, bu necip milletin hizmetinde olmayı kendisine şiar edinmiştir. Ülkemizin en ücra köşelerinde görev yapan personelimiz vatanının, ordusunun, mukaddes değerlerinin korunup kollama konusunda üstün gayret göstermektedir. Personelimiz Bursa’mızda çok güzel bir etkileşim içerisinde. Bu kampanyayı başlattığımızda personelimiz hiç tereddüt etmeden kendi ceplerinden yardımda bulundular. Bu madalya ve berat belgesi Bursa İl Müftülüğü şahsında tüm personelimize aittir. Hepsini yürekten kutluyor bağrıma basıyorum.” dedi.

Korona virüsü vakalarının görülmesinin hemen ardından, Bursa İl Müftülüğü, personelinin katılımıyla yardım kampanyası başlatmıştı. Bu kampanyada din görevlileri kendi maaşlarından bağışta bulunmuşlardı. Bağışın bir kısmı mahallinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılırken, geri kalanı da Cumhurbaşkanımızın başlattığı “Biz Bize Yeteriz Türkiye” kampanyası çerçevesinde açılan ilgili hesaplara aktarılmıştı.

İl Müftülüğünün başlatmış olduğu yardım kampanyasında destek verilen gruplar arasında, Bursa’da eğitim gören, bu süreçte memleketlerine geri dönemeyen ve herhangi bir burs geliri olmayan yabancı öğrenciler de yer almıştı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Vali Baruş, Kurumlardan Brifing Almaya Devam Ediyor
Isparta'da Vali Baruş, Kurumlardan Brifing Almaya Devam Ediyor
Erzincan'da Doktor Altay Cem Meriç üniversite öğrencileri Ile Bir Araya Geldi
Erzincan'da Doktor Altay Cem Meriç üniversite öğrencileri Ile Bir...