Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Tokat Meydan...

Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Tokat Meydan Camii’nde Kur’an-ı Kerim Ziyafeti Gerçekleştirildi

camiler ve din görevlileri haftası münasebetiyle tokat meydan camii’nde kur’an-ı kerim ziyafeti gerçekleştirildi

08 Ekim 2021 - 00:30

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI MÜNASEBETİYLE TOKAT MEYDAN CAMİİ’NDE KUR’AN-I KERİM ZİYAFETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

    1-7 Ekim tarihlerinde, Camiler ve Din Görevlileri Haftası olması münasebetiyle Tokat Müftülüğü tarafından birçok etkinlik gerçekleştiriliyor. Yine bu kapsamda 4 Ekim Pazartesi günü ikindi namazı öncesi Tokat Meydan Camii’nde  “Kur’anı Kerim Ziyafeti ve Hatm-i Şerif Duası” programı yapıldı.

    Düzenlenen programa, İl Müftü Yardımcısı Haydar Hüyük, İmam-Hatip Hacı Mehmet Özdemir, İmam-Hatip Aydın Aktaş, Müezzin-Kayyım Necmettin Ulupınar ve camii cemaati katıldı. Program

    İl Müftü Yardımcısı Haydar Hüyük’ün Kur’an-ı Kerim tilaveti ile açılışı yapılan program, diğer din görevlerinin tilavetleriyle devam etti.

    Programda haftanın önemine binaen konuşma yapan İl Müftü Yardımcısı Haydar Hüyük: “Camilerimiz günde 5 defa ziyaret ettiğimiz mekanlardır. Sadece bununla da kalmayıp gençlerimizin biraraya geldiği bir merkez, eğitim-öğretim gibi birçok faaliyetin yapıldığı buluşma noktalarıdır. İşte bu güzel faaliyetlerin gerçekleşmesi de din görevlilerimiz sayesindedir. Geçmişten bugüne camilerimize emeği olan bütün din görevlilerimize teşekkür ediyor, Camiler ve Din Görevlileri Haftalarını kutluyorum. Rabbim topluma faydalı olabilmeyi, hayırlı görevler yapabilmeyi nasip eylesin.” dedi.

    Kur’an-ı Kerim ziyafetinin ardından İl Müftü Yardımcısı Haydar Hüyük tarafından, geçmişten günümüze kurumumuza hizmet etmiş din görevlilerinin, camii yapımlarına ve birçok ihtiyaca destek vermiş, dünya hayatından ahirete göç eylemiş hayırseverler için okunan Hatmi şeriflerin duası yapılarak program sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...