çanakkale’de 18 Mart şehitleri Anma Programı Yapıldı

çanakkale’de 18 mart şehitleri anma programı yapıldı

19 Mart 2019 - 17:22

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. Yıl dönümü dolayısıyla Şehitler Camii'nde Mevlidi Şerif programı yapıldı. Diyanet TV de canlı olarak yayınlanan programa Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin ALBAYRAK, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir DİNÇ, İl Müftüsü Arif GÖKCE, mevlit ekibi ve vatandaşlar katıldı.

18 Mart Pazartesi günü akşam namazından sonra başlayan programda Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin ALBAYRAK, ‘Çanakkale Şehitleri’ ve şehitlik hakkında vaaz verdi. Kur’an-ı Kerim tilaveti, salavatlar, kasideler, mevlitten bölümler ve ilahilerle devam eden program, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir DİNÇ’in yaptığı dua ile tamamlandı.

İl Müftüsü Arif GÖKCE’nin kıldırdığı yatsı namazı sonrası halka ikramda bulunuldu.

Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı