Canakkale Müftülüğü Marmara Bölge Müftüleri Istişare...

Canakkale Müftülüğü Marmara Bölge Müftüleri Istişare Toplantısı Yapıldı

marmara bölge müftüleri istişare toplantısı yapıldı

12 Ekim 2018 - 13:54

12.10.2018 Marmara Bölge Müftüleri İstişare Toplantısı Yapıldı 10 Ekim 2018 Çarşamba günü İstanbul Müftülüğü’nde yapılan toplantıya; Marmara Bölgesindeki İl Müftüleri ve Marmara Bölgesindeki İlahiyat Fakültesi Dekanları Katıldı. İl Müftüsü Arif Gökce ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Şevket Yavuz´un da katıldığı toplantı da;  Ankara’da 15-17 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılacak olan 35. İl Müftüleri İstişare Toplantısı öncesi bölgesel anlamda ele alınması gereken konular konuşuldu. Diyanet İşleri Başkanlığınca, milletimize sunulan din hizmetlerinin değerlendirilmesi, hizmetlerin etkin, ekonomik ve verimli bir şekilde yürütülmesi, teşkilat mensuplarımız ile İlahiyat/İslami İlimler Fakülteleriyle iletişimin güçlendirilmesi gibi toplantı gündeminde yer alan konular hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret