çanakkale şehitleri Istanbul’da Dualarla Anıldı

çanakkale şehitleri istanbul’da dualarla anıldı

21 Mart 2020 - 15:02

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 105’inci yıldönümü nedeniyle  İstanbul Müftüsü Prof.Dr. Mehmet Emin MAŞALI’nın katılımı ile Edirnekapı Şehitliğinde anma töreni düzenlendi.

İstanbul Valisi Sayın Ali Yerlikaya, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuh Köroğlu’nun katıldığı tören dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını gölgesinde gerçekleştirildi. Tokalaşmanın yapılmadığı törende Vali Yerlikaya, katılımcılara önlem amaçlı maske dağıttı.

Edirnekapı Şehitliği içindeki Çanakkale Anıtı’nda saygı duruşunda bulunan protokol üyeleri daha sonra şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

Tören, İstanbul Müftüsü Prof.Dr. Mehmet Emin Maşalı’nın Çanakkale şehitleri için okuduğu Kurân-ı Kerim Tilaveti ve dua ile son buldu.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda