çanakkaleli Hacı Adayları Dualarla Uğurlandı

çanakkaleli Hacı Adayları Dualarla Uğurlandı

çanakkaleli hacı adayları dualarla uğurlandı

21 Haziran 2022 - 11:35

Hac ibadetini yerine getirmek üzere Çanakkaleden yola çıkan hacı adayları, 20 Haziran 2022 Pazartesi günü Yatsı namazından sonra 18 Mart Hatime Ana Ulu Camiinden telbiye, dua ve gözyaşlarıyla uğurlandı.
Diyanet İşleri Başkanlığının 2022 Yılı Hac Organizasyonu ile kutsal topraklara giden 102 kişilik hacı adayı için düzenlenen programa İl Müftümüz Şükrü KABUKÇU, din görevlileri ile beraber hacı adayları ve aileleri katıldı.
Kur’an-ı Kerim, tekbir, telbiye ve ilahilerin okunduğu uğurlama programında konuşan İl Müftümüz Şükrü Kabukçu "Şehitler diyarından Kutlu Nebiye, Allah'ın evine misafir olmak üzere yola çıkıyorsunuz. Rabbim Salimen gidip gelebilmeyi nasip eylesin. Haccınız şimdiden mebrur olsun inşallah. Dualarınıza bizleri de katmayı unutmayın" dedi.
Sayın Kabukçunun yaptığı duanın ardından yakınları ile helalleşerek vedalaşan hacı adayları, kutsal topraklara gitmek üzere otobüslerle İstanbul Havalimanına doğru yolu çıktı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...