Cankiri’da Dijital Dünyada Değerleriyle Aile Olmak

Cankiri'da Dijital Dünyada Değerleriyle Aile Olmak

dijital dünyada değerleriyle aile olmak

26 Mayıs 2022 - 11:45

Çankırı İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Aile Haftası münasebetiyle Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından 2022 yılı Aile Haftası teması “Dijital Dünyada Değerleriyle Aile Olmak” olarak belirlendi.

Aile değerlerinin Dijital dünyanın olumsuz etkilerinden korunabilmesi ve bu değerlerin sağlıklı bir şekilde gelecek nesillere aktarılması noktasında katkı sunmak amacıyla bir dizi program gerçekleştirildi.

Bu kapsamda; İlimiz Müftülüğüne bağlı Mehmet Akif Ersoy Diyanet Kız Gençlik Merkezinde “Dijital Dünyada Değerleriyle Aile Olmak”konulu bir konferans düzenlendi. ÇAKÜ İslami İlimler Öğretim Üyesi Dr. Semra Nurdan Yağlı Soykan’ın konuk olarak katıldığı konferansta Soykan, “Dijital dünyanın hayatımıza yerleşmesi olumlu katkılarının yanında olumsuz etkilerinde beraberinde getirdiğini, aile kurumu da bu dönüşümden payını aldığını” ifade etti.

Ayrıca, okul sorumlularımız tarafından KYK Yurtları ve belirlenen liselerde eğitim gören öğrencilere yönelik programlar düzenlendi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x