Cankiri’da Mke Tophane Ortaokulu’nda Mevlid-i Nebi Programı

Cankiri'da Mke Tophane Ortaokulu’nda Mevlid-i Nebi Programı

mke tophane ortaokulu’nda mevlid-i nebi programı

15 Ekim 2022 - 11:45

13 Ekim Perşembe günü İl Müftülüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile MKE Tophane Ortaokulu’nda Mevlid-i Nebi programı gerçekleştirildi. Program, bir öğrencinin Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan Mevlid-i Nebi Haftası sinevizyonu izlenmesinin ardından, Yapraklı İlçe Vaizi Ahmet Mermer “Hz. Peygamber, Cami ve İrşat” konusunda konferans verdi. Şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere okul idaresi tarafından ödülleri verildi Program çıkışı öğrencilere güllü lokum ikram edildi. Programa okul yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Katkılarından dolayı okul idaresine, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ediyoruz.

Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...