Cankiri’da Valimiz Abdullah Ayaz Türkiye Diyanet Vakfına Vekâlet...

Cankiri'da Valimiz Abdullah Ayaz Türkiye Diyanet Vakfına Vekâlet Yoluyla Kurban Bağışında Bulundu

valimiz abdullah ayaz türkiye diyanet vakfına vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu

02 Temmuz 2021 - 11:45

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından, 1993'den beri yurt içi ve yurt dışında ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak amacıyla “Vekâletle Kurban” programı emanet bilinciyle yerine getirilmektedir. Kurban ibadeti vesilesiyle, ülkemizde ve dünyanın her yerindeki ihtiyaç sahipleriyle hayırseverlerin yardım eli buluşturulmakta, böylece gönüller birbirine yaklaşmaktadır.

Valimiz Abdullah AYAZ, 2021 yılında Türkiye Diyanet Vakfı’nın “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” kampanyasınca yürüttüğü vekaletle kurban organizasyonuna bağışta bulunmak için İl Müftümüz Bürhan KELEŞ’e vekaletini verdi. Kurban ibadetinin önemine dikkat çeken Valimiz AYAZ, Covid 19 salgınının tamamen bitmediği bugünlerde kurban ibadetini daha iyi şartlarda yerine getirebilmek için vekâletle kurban bağışı yöntemini tercih etmenin iyi olacağını ifade etti.

İl Müftümüz Bürhan KELEŞ,  ilimizde yürütülen “Vekâletle Kurban” programı hakkında bilgi vererek, her geçen yıl vekâletle kurban bağışının arttığını ifade etti.

Sayın Valimiz Abdullah AYAZ’ın kurban vekâletini Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul eden Çankırı Şubesi Başkanı ve İl Müftümüz Bürhan KELEŞ, Valimiz AYAZ’a teşekkür ederek, bağış makbuzunu takdim etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için Başvurular Başladı
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için...