Cankiri Müftülüğü Camiler Ve Din Görevlileri Haftasında Il...

Cankiri Müftülüğü Camiler Ve Din Görevlileri Haftasında Il Müftülüğümüzden Huzurevindeki Yaşlılarımıza Anlamlı Ziyaret.

camiler ve din görevlileri haftasında il müftülüğümüzden huzurevindeki yaşlılarımıza anlamlı ziyaret.

12 Ekim 2018 - 13:54

10.10.2018 Camiler ve Din Görevlileri Haftasında İl Müftülüğümüzden Huzurevindeki Yaşlılarımıza Anlamlı Ziyaret.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftülüğümüz ve Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Çankırı İsmail Özdemir Huzur evine ziyarette bulunuldu. Ziyareti, İl Müftü Yardımcımız Melek Ovacıklı, İl vaizleri Dr. Veli Çayır ve Kevser Yazıcı, ADRB Vaizi Şükran Yüzbaşı ve Ahmet Yesevi Camii İmam-Hatibi Ahmet Çınar gerçekleştirdi.

Birebir hasbihalin yanı sıra, “Allah yaşlının duasını kabul eder” diyerek yaşlılarımızdan vatanımız, milletimiz Müslümanlar ve tüm insanlar için dua etmeleri istendi.

Ziyaretten ziyadesiyle memnuniyetlerini dile getiren yaşlılarımıza, İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu olarak her zaman yanlarında olduğumuz ve bu ziyaretlerimizin aralıklarla devam edeceği bilgisi de verildi.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti, ilahiler, dualar ve yapılan ikramın ardından ziyaret sonlandırıldı.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”