Ceyhan Müftülüğü Ceyhan Yurt-Kur Beraat Kandili Programı

02 Ağustos 2018 - 10:46

Ceyhan Yurt-Kur Beraat Kandili Programı 02/05/2018 Çarşamba saat 20:30'da Müftülüğümüz ve Kredi ve Yurtlar Kurumu Ceyhan Yurt Müdürlüğü tarafından kız ve erkek öğrencilere yönelik gerçekleştirilen Berat kandili programı coşkulu şekilde kutlandı. Bu manevi geceye İlçe Müftümüz Nazmi Söğüt, Yurt Müdürü Galip Ceylan, Manevi Rehber Müezzin-Kayyım Halil Özdoğan, Kozan Manevi Rehberi Burak Kara, Ceyhan Din Görevlileri Dernek Başkanı İsmail Gürz katıldı. Konuşmacı olarak Süleyman Demirel Üniversitesi Arapça Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Ramazan Kazan katıldı. Program Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Akabinde Kur'an-ı kerim tilaveti, konuşma, hılf-ul fudul ilahi grubundan ilahiler, neyzen Cumali Dinler hocadan dinleti ve semazen gösterileri, manevi rehber Halil Özdoğan'ın duasıyla program sona erdi.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri