çorum Belediye Başkanı Aşgın, Tdv’na Kurban Bağışıyla...

çorum Belediye Başkanı Aşgın, Tdv’na Kurban Bağışıyla Destek Verdi

çorum belediye başkanı aşgın, tdv’na kurban bağışıyla destek verdi

23 Temmuz 2019 - 11:56

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından müştereken düzenlenen "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" temasıyla yürütülen kampanyaya Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’da katılarak kurban bağış desteğinde bulundu.

Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen vekâletle kurban bağış programına Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Çorum İl Müftüsü ve TDV Çorum Şube Başkanı Muharrem Biçer ile TDV Çorum Şube Yöneticisi Ramazan Tarık Gökçe katıldı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, vekalet yoluyla kurban bağışını TDV adına Çorum İl Müftümüz ve TDV Çorum Şube Başkanı Muharrem Biçer kabul etti.

Başkan Aşgın, Türkiye Diyanet Vakfı’nın tüm milletimizin vicdanında büyük bir kabul  gördüğünü, Uluslar arası çalışmalarıyla da kendisinin bütün insanlık tarafından takdir topladığını ifade ederek tüm vatandaşları Türkiye Diyanet Vakfı (TDV)’na vekalet yoluyla kurban bağışında bulunmaya davet etti.

Zonguldak'ta öğrenciler Yardım Kampanyasına Katıldı.
Isparta'da Vali Baruş, Kurumlardan Brifing Almaya Devam Ediyor