çorum’da Kanuni Sultan Süleyman Cami Ibadete Açıldı

çorum’da kanuni sultan süleyman cami ibadete açıldı

10 Ekim 2020 - 11:55

Çorum Belediyesinin katkılarıyla Merkez Akkent Mahallesi’nde inşa edilen Kanuni Sultan Süleyman Cami Cuma namazıyla birlikte ibadete açıldı.

Akkent Mahallesi’nde ibadethane sayısının yetersizliği nedeniyle mahallenin merkezine inşa edilen 1000 kişi kapasiteli ve bölge sakinlerinin ihtiyacını büyük oranda karşılayacak olan Kanuni Sultan Süleyman Cami dualarla vatandaşların hizmetine sunuldu.

Koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek düzenlenen törene Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum İl Müftümüz Muharrem Biçer, mülkî ve idari amirler, siyasi parti temsilcileri, din görevlileri, öğrenciler ve çok sayıda cami cemaati katıldı.

Protokol konuşmaların ardından İl Müftümüz Muharrem Biçer’in yaptığı dua ile Kanuni Sultan Camii ibadete açılarak ilk cuma namazı eda edildi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte “tecrübe Paylaşım Toplantısı” Gerçekleştirildi
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte...