çorum Müftülüğünden Hastane Kütüphanesine Kitap Hediyesi

çorum Müftülüğünden Hastane Kütüphanesine Kitap Hediyesi

çorum müftülüğünden hastane kütüphanesine kitap hediyesi

17 Mart 2020 - 11:56

Çorum İl Müftülüğü tarafından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi kütüphanesine hediye edilen kitaplar teslim edildi.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki hasta ve hasta yakınlarına yönelik dini sahih bilgileri doğru kaynağından öğrenmeleri amacıyla hastane kütüphanesine Çorum İl Müftülüğü tarafından çeşitli kitaplar hediye edildi.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Mesut Sezikli’nin makamında düzenlenen kitap teslim törenine İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı, Halk Sağlığı Başkanı Ahmet Barış, İl Müftü Vekili Adem Aygül, İl Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu, Hastane Manevi Destek Uzmanları Sümeyra Bağdat Arslan ve Lütfullah Bozok katıldı.

Başhekimlik makamındaki teslim töreninde İl Müftü Vekili Adem Aygül, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Mesut Sezikli’ye kitapları teslim etti.

Hastane de tedavi gören hasta ve hasta yakınlarına yönelik sosyal ve kültürel bilgilerini daha da canlandırmak ve dini bilgilerinin doğru kaynaktan öğrenebilmeleri için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kütüphanesinde ihtiyaç duyulan inanç, itikad ve ibadet konularıyla ilgili kitapların bir kısmı İl Müftülüğünün girişimi ile TDV Çorum Şubesi tarafından karşılandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...