çorum Tdv’nin Yarım Asırlık çınarı Veda Etti

çorum Tdv’nin Yarım Asırlık çınarı Veda Etti

çorum tdv’nin yarım asırlık çınarı veda etti

05 Şubat 2020 - 11:56

İl Müftülüğümüz Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Çorum Şube Temsilcisi Mustafa Ersoy onuruna emekliye ayrılması nedeniyle veda yemeği düzenlendi.

Türkiye Diyanet Vakfı adına 36 yıl boyunca diyanetimizin ve vakıf hizmetlerinde öncü bir rehber olarak çalışmalar yürüten Mustafa Ersoy emekliye ayrıldı.

TDV Çorum Şube Temsilcisi Mustafa Ersoy onuruna düzenlenen veda gecesine İl Müftüsü ve TDV Çorum Şube Başkanımız Muharrem Biçer başta olmak üzere TDV Yönetim Kurulu Üyeleri, Emekli Müftüler, Müftü Yardımcılarımız Abdullah Pamuklu, Adem Aygül ve Adnan Bıyık, Memur-Sen İl Başkanı Ali Yıldız, Türk Diyanet Vakıf –Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, TDV Çorum Şube Yöneticisi Ramazan Tarık Gökçe, Çorum İl Müftülüğümüz Şube Müdürleri, Şefleri ve Müftülük Personeli, Camilerimizin Din Görevlileri, Ersoy Ailesi ile çok sayıda misafir katıldı.

İl Müftümüz ve TDV Çorum Şube Başkanımız Muharrem Biçer, TDV Çorum Şube Temsilcisi Mustafa Ersoy’a emekliye ayrılması nedeniyle diyanet ve vakıf hizmetlerine bugüne kadar yaptığı özverili çalışmalarından dolayı müftülüğümüz adına teşekkür ederek bundan sonraki hayatında da ailesiyle beraber sağlıklı, huzurlu bir emeklilik hayatı geçirmesini temenni ettiğini ifade etti.

Duygulu anların yaşandığı gecede emekliye ayrılan TDV Çorum Şube Temsilcisi Mustafa Ersoy, diyanet ve vakıf hizmetlerinde bulunmaktan büyük bir onur duyduğunu dile getirerek sadece resmi görevini bıraktığını ve gönüllü olarak vakıf hizmetlerine ömrünün sonuna kadar devam edeceğini belirtti.

Seslendirdiği eserleriyle geceyi renklendiren İl Müftü Yardımcısı Adnan Zeki Bıyık’ın mini konserinin ardından katılımcılar tarafından emekliye ayrılan Mustafa Ersoy’a çeşitli hediye takdimleri yapıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı