Denizli’de ’genç Bilaller Ezanı Güzel Okuma Yarışması’...

Denizli'de 'genç Bilaller Ezanı Güzel Okuma Yarışması' Bölge Birincisinden Il Müftüsü Mehmet Aşık'a Ziyaret

'genç bilaller ezanı güzel okuma yarışması' bölge birincisinden il müftüsü mehmet aşık'a ziyaret

09 Aralık 2020 - 12:05


Denizli'nin Babadağ İlçesi Hacı Osman Nuri Yılmaz Kur'an Kursu öğrencisi Mustafa Dağlı İzmir'de düzenlenen  "Genç Bilaller Ezanı Güzel Okuma Yarışması" bölge finalinde birinci olması nedeniyleİl Müftüsü Mehmet Aşık'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Hacı Osman Nuri Yılmaz Kur'an Kursu Öğreticisi Önder Özmet, Kur'an kursu öğrencisi Mustafa Dağlı ve Babası Gündal Dağlı eşlik etti.

Ziyarette konuşan Hacı Osman Nuri Yılmaz Kur'an Kursu Yöneticisi Önder Özmet, "Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen İmam Hatip Ortaokulları kategorisinde yarışan Müşerref Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu 8. sınıf öğrencimiz Mustafa Dağlı İzmir'de düzenlenen Mart ayında bölge finalinde birinci olarak Denizlimizin ve Kur'an kursumuzun medarı iftiharı oldu. Öğrencimiz Türkiye finaline katılmaya hak kazandı. Sivas’ta yapılacak olan final pandemiden dolayı iptal edilmiştir. Sizi değerli öğrencimizle ziyaret ederek bu sevincimizi sizinle paylaşmak istedik." şeklinde konuştu.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Müftüsü Mehmet Aşık, "Bu öğrencimizin yetişmesinde emeği geçen herkesi can-ı gönülden tebrik ediyorum. İnşallah bu güzel evlatlarımızın sayısının artmasını, kendisini iyi bir şekilde yetiştirerek, güzel eda ve sedası ile güzel ezanlar okumasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum." dedi.

Ziyaret sonunda dereceye giren Mustafa Dağlı'ya çeşitli hediyeler verildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...