Denizli’de Bekilli Müftüsü Yaşar’dan Veda Ziyareti

Denizli'de Bekilli Müftüsü Yaşar’dan Veda Ziyareti

bekilli müftüsü yaşar’dan veda ziyareti

13 Kasım 2020 - 12:05

Denizli İli Bekilli İlçe Müftüsü iken Malatya İli Darende İlçe Müftüsü olarak atanan Muhammed Yusuf Yaşar, İl Müftüsü Mehmet Aşık’a veda ziyaretinde bulundu.

Müftü Yaşar’ın ziyareti sırasında, İl Müftü Yardımcıları Hasan Hüseyin Palabıyık, Ramazan Özgün Türkmen ve Çal İlçe Müftüsü Abdullah Vurucu hazır bulundu.

Ziyarette konuşan İl Müftüsü Mehmet Aşık, “Görev süresince başta Bekilli İlçemize yaptığınız hizmet ve çalışmalarınızdan dolayı şahsınıza teşekkür ediyorum. Yeni görevinizde Cenâb-ı Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.

Müftü Yaşar ise, “Değerli İl Müftümüzle beraber iki yıl çalışmak nasip oldu. Çalıştığım görev süresince bizlere rehberlik eden İl Müftümüzün engin tecrübesinden istifade ettik. Kıymetli müftü yardımcılarımızla daime koordineli çalışmalarda bulunduk. Cenâb-ı Allah cümlemize, hayırlı vazifeler yapmayı nasip eylesin ve bizleri utandırmasın.” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Müftü Aşık, Yaşar'a günün anısına plaket verdi.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda