Denizli’de Ensar Vakfı’ndan Il Müftülüğü’ne Ziyaret

Denizli'de Ensar Vakfı’ndan Il Müftülüğü'ne Ziyaret

ensar vakfı’ndan il müftülüğü'ne ziyaret

15 Ekim 2022 - 12:05

Ensar Vakfı Denizli Şube Başkanı Hüseyin Karademir ve yönetim kurulu üyeleri Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftüsü Mehmet Aşık'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Karademir Müftü Aşık'ı ziyareti esnasında şube yönetim kurulu üyeleri Mustafa Kaçar, Mehmet Akif Eskicioğlu ve Hasan Ali Yücel ile İl Müftü Yardımcısı Ramazan Özgün Türkmen hazır bulundu. 

Ziyarette konuşan Başkan Karademir, Ensar Vakfı'nın yapmış olduğu çalışmalarına değinerek, "Kalpleri Camilere bağlı olan bir neslin yetişmesi noktasında çalışmalar yürütüyoruz. Ahlaklı, imanlı, vatanını, milletini seven, dinimizle ve dini değerlerimizle barışık bir nesil din görevlisi kişi ve kuruluşların eliyle yetişecektir. Bu vesileyle Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle haftanızı tebrik ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Karademir'in yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Müftü Aşık, “Haftamız dolayısıyla bizleri yalnız bırakmayan Ensar Vakfı Şube Başkanımıza tüm kurum personelimiz adına içtenlikle teşekkür ediyorum. Camiler birlik ve beraberliğimizin merkezidir. Cenab-ı Allah cümlemize cami merkezli bir hayat yaşamayı tüm müslümanlara nasip eylesin.” dedi.

Ziyaret sonunda Karademir günün anısına Aşık'a çiçek takdimi yaptı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...