Denizli’de Honaz Ilçe Müftüsü Aslan’dan Veda Ziyareti

Denizli'de Honaz Ilçe Müftüsü Aslan'dan Veda Ziyareti

honaz ilçe müftüsü aslan'dan veda ziyareti

01 Ağustos 2021 - 12:05

Honaz İlçe Müftüsü iken Manisa İli Sarıgöl İlçe Müftüsü olarak atanan Osman Aslan, İl Müftüsü Mehmet Aşık’a veda ziyaretinde bulundu.

Müftü Aslan’ın ziyareti sırasında, İl Müftü Yardımcısı Ramazan Özgün Türkmen’de hazır bulundu.

Ziyarette konuşan İl Müftüsü Mehmet Aşık, “Görev süresince Honaz İlçemize yaptığınız hizmet ve çalışmalarınızdan dolayı şahsınıza teşekkür ediyorum. Yeni görevinizde Cenâb-ı Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.

Müftü Aslan ise, “Sayın İl Müftümüzle beraber çalışmak nasip oldu. Çalıştığım görev süresince bizlere her daim rehberlik ederek tecrübesinden faydalandık. Cenâb-ı Allah cümlemize, hayırlı vazifeler yapmayı nasip eylesin ve bizleri utandırmasın.” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Müftü Aşık, Aslan'a günün anısına plaket verdi.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri