Denizli’de Müftü Aşık, Vali Atik’i Ziyaret Etti

Denizli'de Müftü Aşık, Vali Atik'i Ziyaret Etti

müftü aşık, vali atik'i ziyaret etti

07 Ekim 2020 - 12:05

1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ etkinlikleri çerçevesinde İl Müftüsü Mehmet Aşık, Denizli Valisi Ali Fuat Atik'i makamında ziyaret etti.

‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından her yıl bir temanın belirlendiğini ifade eden İl Müftüsü Mehmet Aşık, bu yıl ki temanın "Cami ve İlim’ olarak belirlendiğini söylerek, İl Müftülüğü olarak hafta münasebetiyle yapacakları programlar hakkında Vali Atik'e bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ali Fuat Atik, tüm din görevlilerinin ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutladı.

Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Kayseri'de Vali Sayın Gökmen çiçek’ten şehit Ailesine Ziyaret