Denizli’de Vekalet Yoluyla Kurban Organizasyonu Tanıtım...

Denizli'de Vekalet Yoluyla Kurban Organizasyonu Tanıtım Toplantısı Düzenledi

vekalet yoluyla kurban organizasyonu tanıtım toplantısı düzenledi

06 Temmuz 2021 - 12:05

"Türkiye Diyanet Vakfı 2021 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu" kapsamında düzenlenen istişare toplantıları sürüyor.

Bu kapsamda Denizli’de, "Türkiye Diyanet Vakfı 2021 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım Ve İstişare Toplantısı" düzenlendi.

Denizli İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Denizli Şubesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Cami Hizmetleri Daire Başkanı Cemalettin Gezgiç konuşmacı olarak katıldı.

Denizli Valiliği Toplantı Salonu'nda koronavirüs tedbirleri eşliğinde düzenlenen toplantıya İl Müftüsü Mehmet Aşık, il müftü yardımcıları, ilçe müftüleri, şube müdürleri ve vaizler katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan İl Müftüsü Mehmet Aşık, "Bu sene de Denizli olarak Vekaletle Kurban Organizasyonu'nda büyük bir gayretle çalışarak, emanet aldığımız kurbanları dünyanın dört bir yanına ulaştıracağız. Evine belki de hiç et girmeyen ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin duasını almaya çalışacağız." dedi.

Sonrasında kürsüye davet edilen Cami Hizmetleri Daire Başkanı Cemalettin Gezgiç ise, "Bizim projeksiyonumuz dünya ile sınırlı değil, ahireti de içermektedir. Yaptığımız işlerde Allah rızası bizim önceliğimizdir. İnsanı ve gönülleri ıskalarsak, iletişim kuramayız. Bizlerin birebir tebliğ için çalışmalar yapması gerekiyor." diye konuştu.

1003 şube, 81 il ve 922 ilçede hizmet gösteren Türkiye Diyanet Vakfının 1993 yılından bu güne hizmet ettiğini belirten Gezgiç, "Hayırsever milletimizin dünyaya uzanan iyilik eli olan bu organizasyon, her yıl artarak devam ediyor. 75 ülkede, 315 bölgede gerçekleştirilecek organizasyon ile dünyanın 7 kıtasına iyilik ulaştırıyoruz." ifadelerini kullandı.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...