Depremzede Kardeşlerimize Yönelik Yapılan Irşad Faaliyetleri...

Depremzede Kardeşlerimize Yönelik Yapılan Irşad Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı Adana Il Müftülüğü'nde Gerçekleştirildi

depremzede kardeşlerimize yönelik yapılan irşad faaliyetleri değerlendirme toplantısı adana il müftülüğü'nde gerçekleştirildi

21 Şubat 2023 - 10:10

Camilerde, Kur'an kurslarında, kredi yurtlar kurumuna bağlı öğrenci yurtlarında, sivil toplum kuruluşlarına bağlı misafirhanelerde, pansiyonlarda misafir edilen ve sağlık tesislerinde tedavi gören vatandaşlarımıza yönelik mânevî danışmanlık, rehberlik ve din hizmetlerinde görev alacak personele yönelik istişare toplantısı Adana İl Müftülüğü'nde gerçekleştirildi. Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı'nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya il müftü yardımcıları, ilçe müftüleri, vaizler, şube müdürleri ve din hizmetleri uzmanları katıldı. Toplantıda Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı, görevlilere hitaben konuşmasında; "Şehirlerimizi Allah'ın izniyle devletimizin ve milletimizin yardımıyla inşa ve ihya edeceğiz. Allah bu aziz vatana ve asil millete zeval vermesin. Milletimiz bu enkazın altından daha güçlü bir şekilde çıkacaktır inşaallah" dedi.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda