Dib Uzmanı Mustafa Soykök, çorum’da Gençlerle Biraraya Geldi

Dib Uzmanı Mustafa Soykök, çorum'da Gençlerle Biraraya Geldi

dib uzmanı mustafa soykök, çorum'da gençlerle biraraya geldi

05 Ocak 2019 - 11:55

Diyanet İşleri Başkanlığı Uzmanı Mustafa Soykök, bir dizi programlar yapmak ve gençlerle biraraya gelmek için Çorum'a geldi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Uzmanı Mustafa Soykök, 28 Aralık 2018 Cuma günü saat : 10:00'da Prof.Dr. Hayreddin Karaman Külliyesi İmam Hatip Lisesindeki öğrencilerle, aynı gün yine saat:20:00'da KYK Kerebi Gazi Erkek Öğrenci Yurdundaki öğrencilerle biraraya gelerek "Sahabeden Örneklerle Gençlerimiz ve Geleceğimiz" konulu bir sohbet programı gerçekleştirdi.

Öğrencilerle karşılıklı etkileşim içerisinde keyifli bir sohbet gerçekleştiren Soykök, müslüman olmanın gereklerinden, Peygamber Efendimiz (sav)'in hayatından, sünnetlerinden ve hadislerinden örnekler sundu.

29 Aralık 2018 Cumartesi günü sabah namazından önce Murad-ı Rabi Ulucami'de cami cemaati ve genç öğrencilerle buluşan Diyanet İşleri Uzmanı Mustafa Soykök, namaz öncesi "Sahabeden Örneklerle Gençlerimiz ve Geleceğimiz" konulu bir vaaz verdi.

Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...