Dib Yardımcısı Osman Tıraşçı Eskişehir’de Ziyaretlerde...

Dib Yardımcısı Osman Tıraşçı Eskişehir'de Ziyaretlerde Bulundu

dib yardımcısı osman tıraşçı eskişehir'de ziyaretlerde bulundu

03 Temmuz 2021 - 13:20

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Eskişehire gelen DİB Başkan Yardımcısı Osman TIRAŞÇI ziyaretlere  Gökmeydan Hafızlık Kız Kursuyla başladı. Kursu gezip öğrencilerle bir süre muhabbet eden Osman TIRAŞÇI daha sonra Eskişehir Eğitim Merkezine geçerek İl Müftümüz Bekir GEREK'ten Eğitim merkeziyle ilgili bilgi aldı.Daha sonra konferans salonunda hafızlığını tamamlamış olup kurs gören öğrencilere ve Din görevlilerine hitap eden Osman TIRAŞÇI " Eğitim Merkezleri yıllardır daha iyi bir noktaya getirmeye çalıştığımız teşkilatımızın önemli birimlerinden ve önemli kurumlarından birisidir. Bu kurumlarda daha iyi bir din hizmeti ve diyanet hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Bu eğitim merkezinin faaliyete geçirilmesi noktasında emeği geçenlere bu gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bir Eskişehirli olarak bundan gurur duyuyorum. İnşallah böylesine güzel bir merkez yıllarca hizmet vermeye devam edecektir. " dedi.

İl Müftüsü Bekir GEREK ziyaretin anısına Dursun FAKIH'ın Karacahisarda okumuş olduğu ilk hutbeyi hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret