Diyanet Gençlerinden Sarıkamış Şehitlerine vefa

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın başlatmış olduğu “Gençliğe Değer” projesi kapsamında Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde her yıl Ocak ayının ilk haftasında düzenlenen Sarıkamış Şehitlerini anma etkinlikleri kapsamında Gazi Süleyman Paşa Camii'nde Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.

04 Ocak 2020 - 23:51 - Güncelleme: 06 Ocak 2020 - 20:12

“Gençliğe Değer” projesi kapsamında; Şehitlerimizi anma, milli ve manevi değerlerimize saygı ve vatanseverlik bilincinin geliştirilmesi için düzenlenen etkinlik çerçevesinde; Diyanet Genç Gönüllülerinin de Kur'an-ı Kerim okuyarak vefa duygularını göstermelerinin ardından program yapılan dua ile sona erdi.

Şarköy Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Yaşar Özen; “Sarıkamış’taki AllahuEkber dağlarında soğuk ve çetin geçen savaşın sonrasında düşmana karşı direnen 90 bin askerin şehadet şerbeti içip donarak şehit olan ve vatan toprakları için canlarını bir an düşünmeden veren bütün şehitlerimizi rahmetle, minnet ve şükranla anıyorum ruhları şad olsun” dedi.

Kaynak: Yaşar Özen

YORUMLAR

• 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..