Diyanet Işleri Başkamlığı Rehberlik Ve Teftiş Başkanlığı...

Diyanet Işleri Başkamlığı Rehberlik Ve Teftiş Başkanlığı Başmüfetiş Sadi Arslan Ve Müfettiş Yardımcısı Ali Yılmaz’ın Erzurum Il Müftüsü şahin Yıldırım'a Hayırlı Olsun Ziyareti.

diyanet işleri başkamlığı rehberlik ve teftiş başkanlığı başmüfetiş sadi arslan ve müfettiş yardımcısı ali yılmaz’ın erzurum il müftüsü şahin yıldırım'a hayırlı olsun ziyareti.

24 Eylül 2020 - 13:10

   Diyanet İşleri Başkamlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Başmüfetiş Sadi Arslan ve Müfettiş Yardımcısı Ali Yılmaz’ın Erzurum İl Müftüsü Şahin Yıldırım'a Hayırlı Olsun Ziyareti.

         Erzurum İl Müftüsü Şahin Yıldırım'a  Diyanet İşleri Başkamlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Başmüfettiş Sadi Arslan ve Müfettiş Yardımcısı Ali Yılmaz ve beraberinde Ömer Nasuhi Bilmen Dini Yüksek İhtisas Eğitim Merkezi Müdürü Doç.Dr. Zeki Koçak ayrıca emekli müftülerimizden Mehmet Ceylan hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

         Erzurum İl Müftüsü Şahin Yıldırım,  Diyanet İşleri Başkamlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Başmüfettiş Arslan ve Müfettiş Yardımcısı Yılmaz, Koçak ve Ceylan'a  yapmış olduğu nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...