Diyanet Işleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selim Argun’un...

Diyanet Işleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selim Argun’un çanakkale Ziyaretleri

diyanet işleri başkan yardımcısı doç. dr. selim argun’un çanakkale ziyaretleri

09 Temmuz 2021 - 11:35

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selim Argun’un Çanakkale Ziyaretleri

2021 Yılı Vekaletle Kurban Kesim Organizasyonu tanıtım toplantısı kapsamında, ilimizde bulunan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selim Argun, güne valilik ziyaretleri ile başladı. Valimiz Sayın İlhami Aktaş’a ziyaretinin ardından müftülüğümüzde personelle bir süre görüştü. Hocamız sonrasında Kınalı Kuzular ve Tacettin Aslan 4-6 yaş Kur’an Kurslarındaki hizmetleri yerinde inceledi. Akabinde inşaatı yeni tamamlanan Yahya Çavuş Yatılı Hafızlık Erkek Kuran Kursunda incelemelerde bulundu.

Buradan ÇOMÜ İlahiyat Fakültesine hareket etti. Dekan Prof. Dr. Nimetullah Akın ile bir süre sohbet eden Başkan Yardımcımız, fakülteden ayrılarak Çimenlik Kalesi ve Deniz Müzesine geçti. Bu ziyarette Sayın Başkan Yardımcımıza Boğaz Komutanı Tuğamiral Mehmet Cem Okyay eşlik etti.

Vali Yardımcısı ve Özel idare Genel Sekreteri Abdullah Köklü’yü de ziyaret eden Sayın Argun, Müftülüğümüze verdiği desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

ÇOMÜ Rektörü Prof Dr Sedat Murat’ı makamında ziyaret eden Başkan Yardımcımız, Terzioğlu Kampüsünde inşaatı devam eden İçdaş Fatime Ana Camiinde incelemelerde bulundu.

Ziyaretleri sonrasında Başkan Yardımcımız Balıkesir’e hareket etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret