Diyanet Işleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Muslu Kiliste...

Diyanet Işleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Muslu Kiliste Personel Buluşması Gerçekleştirdi

diyanet işleri başkan yardımcısı prof. dr. ramazan muslu kiliste personel buluşması gerçekleştirdi

17 Ocak 2020 - 17:46

15 Ocak 2020 Çarşamba günü Kadı Camiinde Sabah Namazı Buluşmasına katılan İnsan Kaynakları ve Eğitim Hizmetlerinden Sorumlu Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan MUSLU sabah namazından sonra Kilis İl Müftülüğünde düzenlenen Daire personeli ile kahvaltıda buluştu. Kahvaltının ardından İl Müftüsü Abdurrahman ŞAHİN’in İl Müftülüğü çalışmaları hakkındaki sunumundan sonra Valilik ziyareti, 4-6 yaş Kur’an Kursu ve Hacı M. Pişkin hafızlık Kur’an Kursu ziyaretleri yapıldı.

Aynı gün saat 13:00’te Alaattin Yavaşça Kültür Merkezinde Kilis Merkez ve İlçe Din görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri ile buluşma toplantısı icra etti. Toplantı; saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve akabinde Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından İl Müftüsü Abdurrahman ŞAHİN tarafından yapılan açış konuşması ile başladı. Daha sonra DİB Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan MUSLU’nun konuşması ile devam etti. MUSLU konuşmasında şunlara değindi; “Din hizmetlerinde bulunmanın önemli bir görev olduğuna, ancak bu görevi yaparken kişinin kendisini de manevi olarak geliştirmesi gerektiğine, Din hizmetlerin de samimi, ilkeli, tutarlı, olarak alanda boşluk bırakmadan aşk ve heyecanı diri tutarak çalışmak gerektiğini vurguladı.

Ayrıca başkanlığımızın pek çok alan ve kurumda çalışma imkânı sunduğuna yer verirken özellikle gençler ve aile konusunda gayretlerin ve çalışmaların arttırılması gerektiğini ifade etti.”

Konuşmanın ardından personelin istek ve dileklerini de cevaplayan MUSLU, İl Müftümüzün Çiçek takdiminden sonra çeşitli temaslarda bulunmak üzere Suriye’ye geçti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...