Diyanet Işleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş’ın Eşi Seher...

Diyanet Işleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş’ın Eşi Seher Erbaş Kocaeli’nde

diyanet işleri başkanımız prof. dr. ali erbaş’ın eşi seher erbaş kocaeli’nde

27 Mart 2019 - 17:51

Kocaeli Müftülüğü tarafından 26.03.2019 Salı günü İl Müftümüz Yusuf DOĞAN’ın eşi Sevim DOĞAN’ın öncülüğünde Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş’ın eşi Seher Erbaş Hanımefendi ve Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy Hanımefendi’nin katılımlarıyla tanışma ve kaynaşma programı gerçekleştirildi.

İl Müftülüğü Portakal Hafız Konağı Aile ve Dini Rehberlik Merkezi’nde daire amirlerinin eşlerine yönelik gerçekleştirilen programa İl Emniyet Müdürü Necati Denizci’nin eşi Aliye Denizci, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Salim Tekoğul’un eşi Meryem Tekoğul, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet İl Müdürü Bekir Yümnü’nün eşi Müzeyyen Yümnü, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın’ın eşi Kadriye Aydın, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ulvi Yılmaz’ın eşi Gülsüm Yılmaz, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nurettin Nacar’ın eşi Emine Nacar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’ın eşi Nefis Çintimar, İl Nüfus Vatandaşlık Müdürü Nevzat Gilan’ın eşi Şafak Gilan, İl Kültür ve Turizm Kültür Müdür Vekili’nin eşi, Türkiye İstatistik Kurumu Bölge Müdürü Zeki Bostancı’nın eşi Nihal Bostancı, Defterdar Dursun Ali Özel’in eşi Aysel Özel, İzaydaş Genel Müdürü Muhammed Saraç’ın eşi Meryem Saraç ve İl Müftü yardımcılarının eşleri Fatma Danışman, Emine Ersin, Havva Bilgin, İzmit İlçe Müftüsü Süleyman Küçük’ün eşi Ferdane Küçük ve il vaizleri Nuray Kesercioğlu, Meral Göveç, İnci Ar, Merve Doğruyol ve İzmit İlçe Vaizi Alime Aydoğdu katıldı.

Din Hizmetleri Uzmanı Aysel Demirci’nin sunumunu yaptığı program, İl Müftüsü Yusuf Doğan’ın eşi Sevim Doğan’ın selamlama konuşmasıyla başladı. Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş’ın eşi Sayın Seher Erbaş Hanımefendi konuşmalarında Kocaeli’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Bir ve beraber olmanın önemine değinen Erbaş Hanımefendi, daire amirlerinin eşlerinin bir arada olmasından memnuniyet duyduğunu, beraberliğimizin devam ettiği müddetçe ulaşamadığımız kimsenin de kalmayacağı vurgusunda bulundu. Konuşmaların ardından İl Müftü Yardımcımız Dr. Ravza Cihan, 3 Mart’ın Diyanet İşleri Başkanlığı’nın, 13 Mart’ın da Türkiye Diyanet Vakfı’nın kuruluş yıl dönümü olması münasebetiyle Başkanlığımız’ın ve Vakfımız’ın Kocaeli’ndeki yansımaları ve Kocaeli Müftülüğü tarafından yürütülen çalışmaları içeren sunumunu gerçekleştirdi. Akabinde İzmit İlçe Müftülüğü Tasavvuf Musikisi Korosu tarafından musiki dinletisi gerçekleştirildi.

Dinleti sonrasında kendilerini tanıtan daire amirlerinin eşleri programa katılmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Programın akabinde Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş’ın eşi Sayın Seher Erbaş, İl Müftüsü Yusuf Doğan’ı makamında ziyaret etti. Günün hatırası olması için Sevim Doğan, Seher Erbaş Hanım’a hediye takdim etti.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda