Diyanet Personelimiz Kalp krizi gecirdi.

Personelimizi kaybettik.

02 Mart 2019 - 09:03

TEFERRÜÇ CAMİİ Yıldırım Teferrüç Camii İmam-Hatibi Nazım KADAH hocamız , kalp krizi sonucu Hakka yürüdü. Cenaze Cumartesi günü İkindi Namazına müteakip aynı camiden son yolculuğuna uğurlanacaktır. Merhuma Allah’tan rahmet, Başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

23- 3- 1962 tarihinde Bilecik ilinin Bozüyük ilçesinin Düzağaç köyünde dünyaya gelmiştir. İlkokulu Bozüyük ilçesinin Düzağaç köyünde, ortaokulu ise Bozüyük Cumhuriyet ortaokulunda okumuştur. Lise tahsilini Bursa İmam Hatip lisesinde tamamlamıştır. 1980 – 1983 yılları arasında serbest meslekte çalışmıştır. 1983- 1985 yılları arasında da vatani görevini yapmıştır. 1985 – 1991 yılları arasında ise serbest mesleğine tekrar devam etmiştir. 5-4- 1991 ila 23-6- 1994 tarihi arasında Bozüyük Ulu camiinde İmam- Hatip olarak görev yapmıştır. Bu arada 1993 yılında okumakta olduğu açık öğretim fakültesini kişisel sebeplerden dolayı yarım bırakmak zorunda kalmıştır. 23-6-1994 yılından itibaren Bursa ili Yıldırım ilçesi Müftülüğüne bağlı Teferrüç camiinde İmam –Hatip olarak halen görev yaptı.

YORUMLAR

• 1 Yorum