Diyarbakır’da "iyilik Buluşmaları" Konferansı

Diyarbakır'da "iyilik Buluşmaları" Konferansı

diyarbakır'da "iyilik buluşmaları" konferansı

02 Mayıs 2023 - 12:15

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, "İyilik Buluşmaları" kapsamında din görevlileri ile bir araya geldi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca hizmetlerin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi, merkez ve taşra teşkilatı arasındaki iletişimin güçlendirilmesi amacıyla gerçekleştirilen buluşmaya Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen ve Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Zekat Hizmetleri Daire Başkanı Turgut Erhan konuşmacı olarak katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, selamlama konuşması yaptı.

Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Zekat Hizmetleri Daire Başkanı Turgut Erhan, "İyilik Buluşmaları" hakkında din görevlilerine bilgilendirme de bulundu.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen "İyilik Buluşmaları" konulu bir konferans verdi. Doç Dr. İşliyen, "Deprem den sonra hem yerinde yapılan çalışmaları görmek hem de arkadaşlarımızın Bayramını tebrik etmek, ihtiyaçları tespit etmek ve hasbihal etmek maksadıyla bölge illerini kapsayan bir ziyarete çıktık. Arkadaşlarımızın hal hatırlarını soruyoruz ihtiyaçları yerinde tespit ediyoruz. Hamdolsun deprem den sonra yaralarımızı hızla sarılıyor, dayanışma ve kardeşlik ruhu içerisinde herkes üzerine düşen vazifeyi yapıyor. Müftülüklerimiz bu süreçte sahadalardı. Emeği geçen, hizmeti geçen bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Cenab-ı Hakkın memleketlerimizi, ülkemizi her türlü maddi ve manevi bela ve müsibetlerden muhafaza etmesini niyaz ediyorum."

Program, din görevlilerinin sorularına verilen cevaplar ile son buldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi Için Söz Verdi.
Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi...
Kayseri Il Müftülüğü Personeli Bayramlaştı
Kayseri Il Müftülüğü Personeli Bayramlaştı