Diyarbakır’da 1000 çocuğa Giyim Yardımı

Diyarbakır’da 1000 çocuğa Giyim Yardımı

diyarbakır’da 1000 çocuğa giyim yardımı

14 Temmuz 2021 - 12:15

Diyarbakır’da 1000 Çocuğa Giyim Yardımı

 

Diyarbakır İl Müftülüğü, TDV Diyarbakır Şubesi TDV Kadın Kolları Gönüllüleri ortak projesi ile 200 yetim ve 800 ihtiyaç sahibi bayram öncesi giyim yardımı yapıldı.

 

TDV Diyarbakır Şubesi Kadın Kollarının organize ettiği yardım faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Hayırsever iş insanları ve TDV Diyarbakır Şubesi, daha önceden belirlenen 200 yetim ve 800 ihtiyaç sahibi çocuğa Kurban Bayramı öncesi giyim yardımında bulundu. Koronavirüs tedbirleri kapsamında düzenlenen yardım faaliyetine Diyarbakır İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır ve İl Müftü Yardımcısı İlhan Günay katılım sağladı.

 

TDV Kadın Kolları Koordinatörü Mevlüde Karadaş şunları ifade etti: “ Yapmış olduğumuz yardım faaliyetinde bizleri yalnız bırakmayarak öğrencilerle yakından ilgilenen İl Müftümüz Yavuz Selim Karabayır hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Hem bizleri mutlu etti hemde çocuklar Müftümüzü gördüklerine çok sevindiler. Mutluluklarını gözlerinden anlayabiliyoruz. Hayırsever iş insanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Onların destekleri ile şu an yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuklarımıza umut oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

 

İl Müftüsü Karabayır’ın çocuklarla yakından ilgilenen, onlarla sohbet edip sorularını cevaplayan ve onlara dini sorular soran Müftü Karabayır şunları belirtti: “Çocuklarımızı bayram öncesi sevindirmek bizleri çok mutlu etti. TDV Kadın Kolları Gönüllülerimize bu hayırlı organizasyona öncülük ettiklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Allah cc razı olsun. Çocuklar bizim geleceğimizdir. Onları ihmal etmemiz gerekiyor. Hem maddi hem de manevi anlamda onlara destek olmamız gerekiyor. Biz Diyarbakır İl Müftülüğü ve TDV Diyarbakır Şubesi olarak her zaman yetimlerimizin, öksüzlerimizin ve yardıma muhtaç çocuklarımızın ve ailelerimizin yanında olacağız. Bizim için her bir çocuğumuz fidandır. Fidanları yeşertmek ise bizlerin görevidir. Hayırseverlerimize bu hayra vesile oldukları için çok teşekkür ediyorum. Elbette onların destekleri ile biz de elimizden geldiği ölçüde tüm çabayı sarfedeceğiz. Emeği geçen herkesten Allah cc razı olsun” dedi..


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Şanlıurfa'da Hacı Adaylarına Yönelik Kabe Maketli Seminer Düzenlendi
Şanlıurfa'da Hacı Adaylarına Yönelik Kabe Maketli Seminer...